Oplægsholdere

Joen Asmussen

Joen vil tale om et af følgende emner:

Bukser ikke påkrævet (om at arbejde for Automattic)

Johannes Wehner

Vil holde et oplæg om Drupal.

Lisa Risager

Lisa vil tale om WordPress theming. Om at vælge et tema til et website, om at tilpasse og ændre det – eller lave et tema fra bunden.
Hvorfor hun helst undgår themes med ‘Options’ og hellere bruger functions og stylesheet til sine tilpasninger.
Skræddersyet enkelthed fremfor kompliceret tagen højde for alle behov.

Mark Thomas Gazel

Arrangør og koordinator.

Har brugt og fulgt WordPress siden 2005 og har siden maj 2010 været koordinator for WordPress i Danmark. Hvilket vil sige, at jeg samler trådene på wp-danmark.dk, tager mig af den danske oversættelse (som har bredt sig til bbPress, wordpress.com, iPhone, Android, samt plugins) og WordCamp, samt giver en hånd i supportforummet.

Mikkel Breum

Mikkel er med til arrangere WordCamp og vil tale om tendenser og poblematikker indenfor mere avancerede WordPress themes og såkaldte ‘theme frameworks’.

Oplægget ser på, hvordan WordPress themes efterhånden har udviklet sig til avancerede produkter der går langt ud over det, themes oprindeligt var tænkt som – nemlig at være designskabeloner. Vi skal se på, hvordan man vælger et theme ud fra andet end de designmæssige parametre, og på, hvordan funktionaliteter kan indebære, at brugeren låses fast i et theme, så det ikke længere let kan skiftes ud.

Oliver Nielsen

Oliver vil tale om “Sådan laver du succesfulde videoer til dit websted”.

Steffen Jørgensen

Stefen vil tale om responsive webdesign

Thomas Clausen

Jeg er med til at arrangere WordCamp og arbejder til dagligt som projektleder i Nykredit hvor jeg blandt andet er forretningsansvarlig for Nykredit’s mobilbank app. Fritiden går med de 3 unger og diverse WordPress sites.

Comments are closed.