WordCamp WordCamp Denmark

Tiden løber …

Det kan være svært at nå det hele, men der arbejdes intensivt på sagen. Jeg vil dog give en kort status på vores WordCamp.

Oplægsholdere
Vi har et program klar og er ved at finde oplægsholdere til de enkelte programpunkter. Indtil videre har Julia Lahme, Henrik Hammer Berthelsen, Lisa Risager, Jesper Balslev og Pete Andersen sagt ja, og Nykredit vil fortælle noget om Corporate blogging. Vi venter stadig på svar fra Automattic mht. om en derfra kan komme forbi og være keynote speaker. Thomas Clausen har også nogle følere ude.

Kik gerne på emnerne i programmet igen. Måske er det dig der kan holde oplæg om et af emnerne.

Tilmeldinger
Vil være muligt i løbigt af denne uge. Der bliver annonceret, når det er klar. Du skal i første omgang tilmelde dig og senere betale. Helst via bankoverførsel og ikke i døren. Vi har sat prisen til 100,- kr., hvilket hovedsagligt vil gå til morgenmad og frokost.

PR
Selvom programmet stadig er forholdsvist åbent, så vil jeg opfordre jer til at gøre reklame for vores WordCamp i jeres netværk.

Henvis til denne side. I kan også gøre opmærksom på det via Facebook:

http://www.facebook.com/event.php?eid=197893044985

Bare husk på, at det ikke tæller som en tilmelding, at skrive sig på Facebook, men I kan bruge det til at smide det rundt i jeres netværk.

Spread the word …

Visit WordCamp Central

Code is Poetry.

WordCamp Denmark is over. Check out the next edition!