Ricco Mortensen

Ricco Mortensen

Jeg er ekspert i online business og iværksætteri og har stiftet The Ricco Mortensen Foundations, en fond som er en uddannelsesorganisation dedikeret til at undervise folk med et stort drive omkring hvordan du opnår succes med din online business.

Min overbevisning er at hvor der er drive og ambition følger der også succes. Jeg har en viden som strækker sig indenfor mange forskellige emner, min livserfaringer og min unikke tilgang til at bygge online forretningsmodeller, gør at når du bliver uddannet fra The Ricco Mortensen Foundation får du succes og samtidig et meningsfuldt og inspirerende liv med finansiel frihed.

Jeg har en fantastisk evne til at se dit og andres potentiale og virkeliggøre idéerne. Det er grundlaget for The Ricco Mortensen Foundation – at hjælpe dig med tænde din indre gnist og finde netop dit potentiale så du kan opbygge en unik online business.

The Ricco Mortensen Foundations mål er at motivere, inspirere og hjælpe dig med at overkomme forhindringer og så du kan se vejen frem og effektivt og selvsikkert opbygge og drive en succesfuld online business.

For at opnå det tilbyder fonden rådgivning indenfor online business og iværksætteri, mentoring, foredrag, undervisningsprogrammer og bootcamps – som alle omfatter de nødvendige trin der skal tages for at opbygge din forretning og have det sjovt på samme tid.

Mit og teamets mål er at undervise så mange som muligt og al profit – efter at lønninger og administrationsomkostninger er betalt – blive geninvesteret til at skabe yderligere undervisningsaktiviteter og projekter som understøtter fondens vision. En vision som vil eksistere i mange år fremover – også efter min levetid.

Læs mere her:
https://www.riccomortensen.dk/

Session