WordCamps er afhængig af frivillige ligesom resten af øko-systemet omkring WordPress. De er et vigtig element, der hjælper med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse.
Hvor bruger vi frivillige?
Målet med enhver WordCamp er at være så tilgængelig som muligt. En måde til at opnå dette, er at holde billetpriserne lave, hvilket betyder, at vi har brug for hjælpende hænder.
WordCamp Denmark arrangeres af frivillige og selvom der sker meget hårdt arbejde i forvejen, har vi brug for ekstra hjælp under selve arrangementet.
Vi opfordrer dig som medlem af vores fællesskab til at bidrage til WordCamp Europe som frivillig. Ved at dedikere lidt af din tid hjælper du med at gøre arrangementet tilgængeligt for flere mennesker.
Vi skal bruge en del frivillige til gå til hånde på selve eventet, men også i perioden op til. Så skriv endelig lidt om, hvad du har mulighed for.
Frivilligoplevelsen
WordCamps er åbne for alle. Der er arrangementer og muligheder tilgængelige for både komplette begyndere og erfarne udviklere. Så du behøver ikke bekymre dig om at blive overvældet. Det samme gælder for frivilligt arbejde på WordCamp Denmark. Vi har roller og opgaver til både begyndere og erfarne frivillige. Desuden påvirker din erfaring med WordPress ikke dine chancer for at blive frivillig. Så du kan være en del af frivilligteamet uanset din baggrund, kendskab til WordPress eller erfaring.
Frivilligt arbejde kan forbedre din selvværd, selvtillid og tilfredshed med livet. Ved at gøre noget godt for andre og samfundet får du en naturlig følelse af at opnå noget. Din rolle som frivillig kan også give dig en følelse af stolthed og identitet. Derudover giver frivilligt arbejde dig mulighed for at se og opleve en anden del af verden, møde nye mennesker og få venner fra forskellige kulturer.
Frivilligt arbejde vil også gøre dig til en integreret og aktiv deltager i den globale WordPress-familie med forbindelser over hele verden. Dette kan hjælpe dig med at udvikle lederskabs-, kommunikations-, organisations- og teamwork-færdigheder. Derudover vil frivilligt arbejde bringe dig held og lykke for din selvopofrende indsats for at gøre en positiv forskel i verden.
For at opsummere, især hvis det er første gang, er her nogle fordele ved at være frivillig på WordCamp Denmark:
- Giver dig en følelse af formål
- Skaber et fællesskab
- Hjælper dig med at møde nye venner
- Øger dine sociale færdigheder
- Forbedrer selvværdet
- Lærer dig værdifulde færdigheder
- Skaber jobmuligheder
- Bringet sjov ind i dit liv
At være frivillig betyder, at du vil blive set som det venlige ansigt for arrangementet. Derfor kræver vi, at du accepterer vores adfærdskodeks, respekterer WordPress-varemærket og omfavner WordPress-licensen. Som en del af teamet forventer vi, at du vil:
- Være omsorgsfuld, respektfuld, hjælpsom og samarbejdsvillig
- Bevar en positiv indstilling
- Gennemgå og overholde adfærdskodeksen
- Bære din frivillig-badge, når du er på vagt
Til gengæld tager vi os af din billet, så du får en fantastisk 100% rabat på eventet!
Opgaver for frivillige
Vi kan ikke sige på forhånd præcist, hvilke opgaver der bliver fordelt hvordan. Men her er liste over de mulige opgaver, vi forventer, der skal løses.
- Lokaleansvarlig
Håndtere et lokale og oplæggene her. - Værter
Præsentation af oplæg samt praktisk info - Registrering
Selvfølgelig primært lørdag morgen - Happyness bar / helpdesk
Bruger-til-bruger support, men også helt generel helpdesk - Video
Optagelse af oplæg - Fotograf
Tage billeder af hele eventet - Runners
Til at lave alt praktisk og hente/bringe!
Så hvad sker der nu?
For at ansøge som frivillig skal du udfylde ansøgningsformularen, som du finder ved at klikke på “Ansøg”-knappen. Du vil straks modtage en kvittering for modtagelsen af din ansøgning (tjek din spam-mappe, hvis du ikke kan finde den; de efterfølgende kommunikationer vil også komme dertil).
Din ansøgning vil blive gennemgået af holdet så hurtigt som muligt. Du vil modtage en tilbagemelding, om du er blevet udvalgt eller ej, efter denne fase.
Vi vil holde kontakten med dig via e-mail for at forklare de næste skridt (f.eks. en e-mail for at vælge den rolle, der passer bedst til dig, og et evt. orienteringsmøde for frivillige).