Hvorfor skal jeg deltage på en WordCamp?

Først, WordCamps er for alle der interesserer sig for WordPress uanset niveau. Det kan du læse mere om i et andet indlæg.

Årets WordCamp i Danmark holdes i Aalborg d. 26.-27. august og vi håber på en masse deltagere. Dette indlæg er skrevet til dig, som stadig er usikker på, hvorfor du skal deltage.

Her får du de tre vigtigste grunde til, at du skal deltage i en WordCamp

  1. Du får ny viden om WordPress og hjemmesider.
    Gennem foredrag på forskellige niveauer, kan du lære mere om WordPress og få ideer til din egen hjemmeside -og måske også til din virksomhed.
  2. Du udvider dit faglige og måske også dit personlige netværk.
    En stor del af en WordCamp er det sociale. Der er tid til at tale med andre i pauserne eller hvis der er et oplæg, som ikke interesserer dig, kan du hænge ud i “Happiness (kaffe)baren”. Lørdag aften er der planlagt en fest, der er en del af billetprisen.
    Husk visitkort – hvis du har et, måske møder du en fremtidig samarbejdspartner.
    Du kan også lære andre at kende ved at melde dig som frivillig hjælper
  3. Du kan få hjælp til din hjemmeside.
    Sidder du med et problem på din hjemmeside, skal du ikke tøve med at spørge. Happiness-baren er stedet, hvor kaffen er, men også stedet hvor du kan få hjælp. Husk en del af WordPress er at dele viden.

Og lige lidt bonusviden. Billetterne koster kun 380 kr bl.a. inkl. frokost og eftermiddagskage. Prisen kan holdes så lav pga. velvillige sponsorer.

Billetterne er sat til salg og kan købes via hjemmesiden.


Udgivet

i

af

Tags: