TAK TIL

Yan&Co ApS

Vi har igennem de sidste 10 år arbejdet med projekter i alle størrelser og med kunder af alle slags. Vi har en finger på pulsen og de nye tendenser. Hos Yan&Co går samtidig højt op i den gode kommunikation. Vi er dog heller ikke blege for at sige vores mening, hvis vi kan se, det er det din forretning mangler. Med andre ord har vi bygget rigtig mange forskellige ting, og vi har en solid baggrund og erfaring, som gør, at vi udover at skabe et fantastisk samarbejde også kan levere kompentencerne der skal til for at skabe de gode resultater. Alt sammen i samarbejde med dig.

VI ER ILDSJÆLE
Vi er tossede med at lave hjemmesider og løsninger til web, som skaber værdi for din forretning. I vores løsninger skaber vi forbindelse mellem din vision og dine kunders behov. Det betyder, at dine besøgende bliver til kunder. Vi elsker at arbejde med dig, som har en virksomhed med historie, varme og sjæl. Som ildsjæle brænder vi for at hjælpe andre ildsjæle med at gøre visionen til virkelighed.

Vi fortæller din virksomheds historie visuelt, enkelt og letanvendeligt. Vi er eksperter i at få et godt samarbejde op at køre. Vi ved, at samarbejde skaber de allerbedste løsninger for dig og dine kunder. Derfor får du, når du vælger Yan&Co, en samarbejdspartner, der er nærværende, ærlig, og som stiller de skarpe spørgsmål, der får dig og os zoomet effektivt ind på, hvad der skal til for at dit næste site skaber værdi for dig og dine kunder.

… DER SIKRER, AT DIN LØSNING PASSER TIL DIG
Vi sikrer, at du får det bedst mulige ud af din løsning. Vi designer altid vores løsninger med udgangspunkt i dine mål, behov og kravene til dit site. Vi vælger de tekniske løsninger, der gør sitet super nemt for dig at bruge i hverdagen. Hvis den løsning, du skal bruge, ikke findes til WordPress, så skriver vi koden og udvikler den.

VI ER SPECIALISTER
Der findes ikke et quick-fix til en succesfuld hjemmeside. Det kræver den rette teknik, de rette kompetencer, en solid strategi, blandet med en konsistent indsats. Hos Yan & Co er vi eksperter i at sætte os i brugeren – din kundes – sted, og designe den løsning, der passer som fod i hose. Og så skal løsningen passe til de mennesker, der skal bruge og passe sitet i hverdagen. Derfor spørger vi altid indgående ind til kompetencerne hos dem, der skal kunne bruge sitet. Det gør, at vi kan udvikle de løsninger, der gør hverdagen nemmere for dem. Livet er nemlig for kort til at sidde og trykke på knapper. Vi er her for at skabe resultater. Sammen med dig – for din virksomhed.

Se mere på yanco.dk