Tak for en fed WordCamp Denmark

Så har vi fået pustet lidt ud ovenpå en helt igennem fed og givende WordCamp – tak til alle der deltog og var med til at gøre det til en god oplevelse.

Alle indlæg blev filmet, så hvis du missede et eller ikke kunne deltage, så kan du se de spændende oplæg når vi har fået klippet filmene. Men mens vi venter så vil vi gerne høre alle jer der ikke deltog, hvorfor – så I må meget gerne svare på denne mini-undersøgelse her på facebook – gå til undersøgelse. Du er også velkommen til at skrive din kommentar nedenfor.

Og husk allerede nu at sætte kryds – sidste weekend i maj 2017 😉

Flere speakers inden weekend

Det er nu ved at være weekend – men vi har lidt flere speakers inden weekend:

Yan Knudtskov:

Til daglig driver jeg Yan&Co hvor vi udvikler, vedligeholder og driver en god portion WordPress hjemmesider og webshops.

Siden 2008 har jeg arbejdet med WordPress og bygget alt fra hjemmesider, webshops og integrationer, til onlinekursus systemer og plugins.

Yan vil fortælle om WordPress sikkerhed: En ca. 20 minutters gennemgang af, hvorfor du bør sikre dit WordPress site og hvordan du med enkle midler kan sikre dit WordPress site.

WordPress Sikkerhed – Enkle skridt til en roligere søvn

Chris Andersen:

– Organisator og oplægsholder i WordPress Aarhus Meetup
– Gennemfører permanent WordPress kurser og projekter med mine kunder
– Har arbejdet med WordPress de sidste 9 år

I dag er mine kunder både danskere og tysksprogede. For de tysksprogede kunder har jeg den fordel, at jeg kender både det tyske market og de særlige lovmæssige krav der er i forbindelse med både websites og webshops, da jeg selv er tysker og har arbejdet mange år i Tyskland.

Chris vil gennemgå content strukturen af WordPress: I denne introduktion får du en indledende præsentation på max. 30 minutter, hvorefter du har mulighed for at stille spørgsmål med dine egne eksempler.

Hvordan bruger jeg WordPress strukturen passende til mit indhold?

Mark Thomas Gazel:

Jeg arbejder til dagligt i Kulturanstalten på Vesterbro i København. Har brugt WordPress siden version 1.5.2, hvilket svarer til efteråret 2005. Har været koordinator og tovholder for WordPress Danmark siden maj 2010. Har været aktiv oversætter af WordPress siden 2010.

Mark vil fortælle om WordPress Polyglots og hvordan du kan hjælpe med at oversætte og bidrage til fællesskabet: WordPress har fra første færd været klargjort til at være flersproget. Det samme har de fleste temaer og plugins. For nogle år siden vendte det, så det nu er mere end 50%, der bruger WordPress med et andet sprog end engelsk.

Make WordPress – Polyglots

Speaker: Peter Suhm

Vi kan nu berette om endnu en speaker til dette års WordCamp – Peter Suhm.

Her er hvad Peter skriver om sig selv:

Founder af WP Pusher, et deployment værktøj for Git og WordPress. Elsker PHP og WordPress og har bygget ting med WordPress siden 2007, på trods af at jeg har været “rundt om blokken” i PHP verdenen.

Aktivt medlem af det danske Laravel community og arrangør af CPH Laravel meetup. Passioneret gæsteblogger på blogs såsom WP Tavern og Tuts+, hvor jeg blandt andet har skrevet om workflow med Git, Composer, WordPress or Laravel.

Elsker at rejse og har i de sidste par år tilbragt mere tid udenfor landets grænser end indenfor. Jeg har boet I lande som Marokko og Thailand, men har også været heldig at besøge mere off-the-beaten-track destinationer, såsom Vestsahara og Sri Lanka.

Peter’s emne vil være “Git for WordPress udviklere“, hvor han vil opsummere nogle af de tips, tricks og værktøjer som er inkluderet i hans videoserie “Git for WordPress developers”.

Speaker: Emil Wibe Lolk

Vi kan nu annoncere vores første speaker til dette års WordCamp Denmark – Emil Wibe Lolk.

Her er hvad Emil skriver om sig selv:

Emil Wibe is a freelance web developer with more than 10 years of experience. Emil develops custom made WordPress themes front-end and back-end.

Emil also teaches web development at Syddansk Erhvervsskole in Denmark

Emil’s emne vil være “WordPress Temaudvikling Crash Course“, hvor han vil præsentere core concepts af WordPress temaudvikling. Oplæggets format er en præsentation af elementer i udviklingen imens, at et grundlæggende WordPress tema bliver udviklet. Det udarbejdede tema bliver tilgængeligt til download efter oplægget.

Årets danske WordPress award

Så er vi klar til at modtage nomineringer til dette års WordPress Award.

Har du årets flotteste, hurtigste, bedste integration, eller mobil optimerede WordPress hjemmeside?

Tilmeld dig på:
http://aaretsdanskewp.dk

Reglerne er simple:

  • Sitet skal være lavet efter 4. Oktober 2015
  • Sitet skal kører på WordPress platformen
  • Sitet skal være offentlig tilgængeligt

Det koster 100kr pr tilmelding, og pengene går til WP Danmark som arrangere den årlige WordCamp.

WordCamp Denmark is over. Check out the next edition!