Oplægsholdere

James Bonham

I’ve worked almost daily with WordPress for many years, and I am currently Team Lead for WordPress at Peytz & Co. I run the meetup group in Copenhagen, and have a particular interest in translating business needs into effective technical solutions, knowledge-sharing, front-end and design.

Find me on twitter (@jamesbonham) and LinkedIn.

Kristoffe Biglete

I develop & design sharp, good-looking and efficient websites,
I am specialized in information & communication technologies.

Specialties: web development & webdesign, responsive design, flat & retro-modern design, HTML5 & CSS, WordPress, project & event management.

Torben Heikel Vinther

Jeg er selvstændig WordPress-konsulent i mit firma Webfronten. Jeg udvikler WordPress-løsninger for små og mellemstore virksomheder og tilbyder serviceaftaler med løbende vedligeholdelse og optimering af WordPress-sites.

Linda Kristiansen

Selvstændig med Visue, der primært laver hjemmesider og webshops. Linda har arbejdet med forskellige CMS’er gennem årene, men siden 2008 har WordPress været grundstenen i de sider hun har lavet.

Patrick Holberg Hesselberg

Jeg er en backend/PHP WP udvikler, som har en stor interesse i at nørde med data, integrationer, og automatisering. Til dagligt arbejder jeg som WP Udvikler hos Peytz & Co. Deltager ofte i Meetups i København, følger WordPress trac tickets og har været med til at tilføje mindre patches til Core, samt udvikle plugin og temaer.

Kåre Mulvad Steffensen

Har arbejdet med WordPress for 187 kunder til dato, rådgiver firmaer som Henley Business School Denmark, International Management Education og ErhvervsAkademi Sjælland. Har udgivet en APP til Google og IOS med WordPress som content delivery engine og er særlig stolt af mhcph.com, blog.phaseone.com og danner.dk. Arbejder iøvrigt sammen med Visue.dk, Digitaltales.dk og Julievintersborg.com. Har været til alle WCEU’s og er stifter af den danske WP Award, som skal være med til at sætte fokus på de mange løsninger der kan laves i WordPress.

Brian Brandt

WordPress junkie der har arbejdet professionelt med WordPress siden 2005 i WPDK.dk. Har undervist, holdt foredrag, skrevet bøger og udviklet sites i WordPress. Arbejder i dag primært med online markedsføring og søgemaskineoptimering i sin virksomhed ClickStarter.dk.

Mark Thomas Gazel

Tovholder for WordPress Danmark

(more…)

Chris Andersen

Organisator i WordPress Aarhus Meetup

(more…)

Yan Knudtskov

Ejer af Yan&Co

(more…)

Emil Wibe Lolk

Freelance Web Developer

(more…)

Rocío Valdivia

Speaker’s title

(more…)

Peter Suhm

Founder af WP Pusher

(more…)

WordCamp Denmark is over. Check out the next edition!